Monday, July 2, 2012

Light Hollandaise Sauce ! / Lekki Sos Holenderski !


Isn`t a brilliant recipe ? If you enjoy your vegetables or eggs with hollandaise sauce, you don`t need to resign from that ! Just try this recipe out ! I found it here.

1 egg
7/8 cup chicken broth
1tbs cornstarch
2tbs lemon juice
1tbs butter
salt, pepper, or tabasco sauce

Mix egg and cornstarch in a pot and stir until mixed. Add chicken broth and heat on medium fire, whisking constantly, the consistence should be becoming thicker and thicker. Boil for 30 seconds, still whisking, and remove from fire. Now add the rest of ingredients and enjoy !





Czy to nie świetny przepis ? Jeśli lubicie warzywa lub jajka z sosem holenderskim, wcale nie musicie z tego rezygnować ! Spróbujcie tego przepisu ! Znaleziony tutaj.

1 jajko
7/8 szklanki bulionu drobiowego
1 łyżka skrobi kukurydzianej
2 łyżki soku cytrynowego
1 łyżka masła
sol, pieprz, lub sos tabasco

Jajko mieszamy ze skrobia kukurydziana w małym garnku aż powstanie gładka masa. Podgrzewamy na średnim ogniu, ubijając cały czas trzepaczka, konsystencja powinna być coraz gęstsza. Gotujemy przez 30 sekund wciąż mieszając, i zdejmujemy z ognia. Dodajemy resztę składników i smacznego !

No comments:

Post a Comment