Monday, June 25, 2012

Universal Low-Fat Garlic Sauce-Dip / Uniwersalny Nisko-tłuszczowy sos-dip czosnkowy



Universal, low-fat, easy and fast ! I make it at least once a week ! You can use it as a dip, as a sauce for pizzas or other meals or like a spread. You can keep it up to few days in the fridge and use it to any opportunity. Try it out ! For a smaller portion, take half of the ingredients.

500ml 1,5% natural joghurt
3-4tbsp mayonaisse light
6 big garlic cloves, squeezed (more or less, depending on the intensity you want)
salt, ground pepper, powdered garlic

Mix them all together and refrigerate for at least 30 minutes, that`s it !

Uniwersalny, nisko-tłuszczowy, łatwy, szybki ! Ja robię go przynajmniej raz w tygodniu. Można go użyć jako dip, sos do pizzy lub innych potraw. Bez problemu da się go trzymać kilka dni w lodowce i użyć gdy jest okazja. Musicie go wypróbować ! Na mniejsza porcje bierzemy polowe składników.

500ml 1,5% jogurtu naturalnego
3-4 łyżki majonezu light
6 dużych ząbków czosnku wyciśniętych (ilość zależy od intensywności jaka chcecie uzyskać)
sol, pieprz, czosnek w proszku

Mieszamy wszystko razem i chłodzimy w lodówce przynajmniej 30 minut, zrobione!

No comments:

Post a Comment