Tuesday, June 12, 2012

Fast&Healthy: Tofu, Vegetable, Rice Noodles ! / Szybko&Zdrowo: Tofu, Warzywa, Makaron Ryżowy !




Whether you are a vegetarian or not, whether you are in hurry or not or whether you prefer healthy or not neccesarily it`s always a perfect dinner ! And before you say you are not a tofu lover, just answer this question: did you ever try fried tofu in soya sauce or spieces ? You definately have to try this one !

350g tofu cube
2 handful of spinach
500g green beans
rice noodles
1 onion
soya sauce
spieces: salt, chili

Boil the beans until soft. Cut onion and tofu in small cubes and fry adding soya sauce after a while until tofu is brown and crispy. Add spinach and fry for some 7 minutes. Add cooked beans, chili, salt and more soya sauce if you want and fry for some 7 minutes more mixing everything together. Boil noodles in water and with 3 spoons of soya sauce. When the the noodles are done you can either serve them separately or fry them together with the vegetables. Hmm... Ah right, that`s it, enjoy !!





Dla wegetarian lub tez nie, dla tych którzy są w pośpiechu lub mają czas, dla tych którzy lubia jeść zdrowo lub niekoniecznie: to danie zawsze smakuje ! A zanim ktoś z Was powie, ze nie lubi tofu, odpowiedzcie na to pytanie: czy próbowaliście kiedyś smażonego tofu w sosie sojowym lub w przyprawach ? Spróbujcie tego !

350g kostki tofu
2 garście szpinaku
500g zielonej fasoli
makaron ryżowy
1 cebula
sos sojowy
przyprawy: sol, chili

Gotujemy fasolę do miękkości. Kroimy cebulę oraz tofu w kostkę i smażymy po chwili dodając sos sojowy aż tofu będzie chrupiące. Dodajemy szpinak i smażymy ok 7 minut, po czym dodajemy fasole, chili, sol i sos sojowy (jeśli chcemy więcej) i smażymy kilka/kilkanaście minut dłużej mieszając wszystko razem. Makaron ryżowy gotujemy w wodzie z 3 łyżkami sosu sojowego. Kiedy makaron jest gotowy możemy podawać go oddzielnie lub podsmażyć chwilę razem z warzywami. Hmmm... aha i to tyle ! Smacznego !!

No comments:

Post a Comment