When I first heard about it I couldn`t stop wondering how it
tastes. It`s a great addition to many things, eat it with bread, cheese or use
it for your dinner. That`s what I will do today.
700g red onion
2 spoons olive oil
300 ml good dry red wine
2 spoons honey
3 spoons muscovado
3 spoons balsamic vinegar
pinch of salt
Cut onion in slices and stew on olive oil until it starts to
change the colour. Add rest of ingredients and stew for another 45 minutes. Put
into clean pots and close them tight.
Zawsze zastanawiałam się jak smakuje karmelizowana cebula. I wiecie co, trzeba w końcu spróbować bo to świetny dodatek do czegokolwiek: kanapek. sera, obiadu, śniadania... I to robimy dzisiaj.
Przepis stad:
700g czerwonej cebuli
2 łyżki oliwy z oliwek
300ml dobrego wytrawnego czerwonego wina
2 łyżki miodu
3 łyżki cukru muscovado
3 łyżki dobrego octu balsamicznego
szczypta soli
Cebule kroimy w plastry, dusimy w oliwie aż zacznie zmieniać kolor. Dodajemy resztę składników i dusimy przez ok 45 min, aż płyny odparują. Zamykamy szczelnie w czystych słoikach.
No comments:
Post a Comment