So we got bear garlic and decided to do something unusual with it
! Then we realised we haven`t eaten any fish for a long time. So then we
figured out another way for a fish (it`s always either baked or fried). So
thats how we made a dinner! Rolled filets of pangasius with bear garlic and
dried tomatoes ! Prepare more because it will be so delicious, you won`t have
enough !
4 filets of
pangasius
dried tomatoes
bear garlic
salt, pepper
If the tomatoes
are in oil, try to squeeze them in paper towel to remove the olive oil. On each
filet put 3 dried tomatoes and 2-3 leaves of bear garlic. Spread salt and
pepper. Roll and connect with a wooden stick, done ! Don`t worry the fish is
not breaking while rolling. Bake in 220C around 20 minutes. Have a good dinner!
Wiec dostaliśmy czosnek niedźwiedzi i postanowiliśmy go
dobrze wykorzystać !
Potem zdaliśmy sobie sprawę, że nie jedliśmy ryby
od dłuższego czasu. Wiec postanowiliśmy zrobić ja, ale
w inny sposób (zawsze ryba jest albo porostu pieczona
albo smażona). I tak wymyśliliśmy obiad ! Roladki z pangi,
czosnku niedźwiedziego i suszonych pomidorów !
Przygotujcie trochę więcej bo nie będziecie w
stanie się oprzeć !
4 filety pangi
suszone pomidory
czosnek niedźwiedzi
sol, pieprz
Jeśli pomidory są w oliwie, odciskamy
ja ręcznikiem papierowym.
Na każdym filecie układamy po 3 pomidory i 2-3 listki
czosnku niedźwiedziego. Posypujemy sola i pieprzem. Rolujemy filety
i łączymy wykałaczką, nie bójcie się, ryba
nie będzie się łamać, podczas rolowania. Pieczemy w 220C przez ok 20 minut.
Smacznego !
No comments:
Post a Comment