Whether you are a vegetarian or not, whether you are in hurry or
not or whether you prefer healthy or not neccesarily it`s always a perfect
dinner ! And before you say you are not a tofu lover, just answer this question:
did you ever try fried tofu in soya sauce or spieces ? You definately have to
try this one !
350g tofu cube
2 handful of spinach
500g green beans
rice noodles
1 onion
soya sauce
spieces: salt, chili
Boil the beans until soft. Cut onion and tofu in small cubes
and fry adding soya sauce after a while until tofu is brown and crispy. Add
spinach and fry for some 7 minutes. Add cooked beans, chili, salt and more soya
sauce if you want and fry for some 7 minutes more mixing everything together.
Boil noodles in water and with 3 spoons of soya sauce. When the the noodles are
done you can either serve them separately or fry them together with the
vegetables. Hmm... Ah right, that`s it, enjoy !!
Dla wegetarian lub tez nie, dla tych którzy są w pośpiechu lub
mają czas, dla tych którzy lubia jeść zdrowo lub
niekoniecznie: to danie zawsze smakuje ! A zanim ktoś z Was powie, ze
nie lubi tofu, odpowiedzcie na to pytanie:
czy próbowaliście kiedyś smażonego tofu w sosie sojowym lub
w przyprawach ? Spróbujcie tego !
350g kostki tofu
2 garście szpinaku
500g zielonej fasoli
makaron ryżowy
1 cebula
sos sojowy
przyprawy: sol, chili
Gotujemy
fasolę do miękkości. Kroimy cebulę oraz tofu w
kostkę i smażymy po chwili dodając sos
sojowy aż tofu będzie chrupiące. Dodajemy szpinak
i smażymy ok 7 minut, po czym dodajemy fasole, chili, sol i sos
sojowy (jeśli chcemy więcej) i smażymy kilka/kilkanaście minut dłużej mieszając wszystko
razem. Makaron ryżowy gotujemy w wodzie z 3 łyżkami sosu
sojowego. Kiedy makaron jest gotowy możemy podawać go oddzielnie
lub podsmażyć chwilę razem z warzywami. Hmmm... aha i to tyle ! Smacznego !!
No comments:
Post a Comment