It`s Summer and we begin to feel like salads, aren`t we ?? We also
want to get our body into shape, right ?? Start from this salad !
bag of fresh corn salad
3 chicories
3 carrots
1 onion
100g sunflower seeds
0,5tsp butter
0,25 glass white wine
salt, pepper
Prepare the chocories and carrots. Chop the onion and fry on
butter. Cut the chicories and carrots is cubes and add to onion. After few
minutes pour a bit of water and white wine and let stew, covered, for 10-15
minutes until soft. If they are still bitter, add table spoon of sugar to the
stew. On another pan fry the sunflower seeds until slightly brown. Wash
the corn salad. Place in a bowl, add salt and pepper. When the chicories and
sunflower seeds cool down, mix everything together. Enjoy !
Przychodzi lato i wszyscy
zaczynamy mieć ochotę na świeże sałatki, tak ?
Dodatkowo, chcemy nabrać kondycji i dobrej figury, prawda ? Zacznijmy
od tej sałatki !
opakowanie świeżej roszponki
3 cykorie
3 marchewki
1 cebula
100g nasion słonecznika
0,5 łyżeczki masła
0,25 szklanki białego wina
sol, pieprz
Przygotowujemy cykorie i marchewki.
Siekamy cebule i szklimy na maśle, dodajemy pokrojona
w kostkę marchewke i cykorie. Po kilku minutach
dodajemy trochę wody oraz wino i dusimy pod
pokrywka około 10-15 minut aż warzywa zmiękną. Jeśli cykoria
jest zbyt gorzka, dodajemy łyżkę cukru i zdejmujemy z ognia kilka
minut później. Na drugiej
patelni prażymy nasiona słonecznika na lekko brązowo.
Myjemy roszponkę, przekładamy do miski, solimy i pieprzymy.
Kiedy słonecznik i cykoria wystygną mieszamy
cala sałatkę razem. Smacznego !
No comments:
Post a Comment